Jumat, 22 Februari 2013

Wengi Ingkang Suwe




Rikalaning wengi, anggenipun abdi nuntun ngilmu nindak aken perintahing Gusti “tholabul ilmi”. Niatipun naming kagem ngibadah dumugi Gusti Ilahi. Mbok menawi sampun maksimal dening sinau, tetep Gusti Allah sing paring.





Abdi niku namung manungsa ingkang mboten saget ngganti dalanipun Gusti. Donga, panjalukan dugi nangis neg Gusti Allah sampun maringi dalan, abdi saget punapa.
Ibarate nangis tumpah ruah, gelo sak gelo-gelone, perintahing Gusti namung siji, “SYUKUR”. Kedah pripun malih neg mboten syukur? Sak mboten ikhlase, kawajibane manungsa namung bersyukur. Anggenipun mboten ikhlas, tutur lan tumindak mboten pareng nglunjak.
“Syukuri apa yang ada, hidup adalah anugrah” D’masive



5 komentar:

  1. pun kula ngertos e potongan lagu de masiv mawong

    BalasHapus
  2. Saya ngak ngerti bahasa jawa mb
    artikan dunk huhuhu :D

    BalasHapus
  3. Haha, susah ya emang bahasa jawa itu :3

    BalasHapus
  4. Balasan
    1. Itu isinya rahasia rau. Makanya aku tulis pake bahasa jawa berantakan +.+

      Hapus

Silakan berkomentar disini :)